023 573 73 55

Welkom bij Pole Position

Sale

'Adult' Mercedes AMG F1 Team Softshell 2017

Officiële Mercedes AMG F1 Team softshell voor volwassenen voor het seizoen van 2017! Voor dit team rijden dit jaar L. Hamilton en V. Bottas. Alle logo's zijn gestickt en dit geeft de jas een mooie uitstraling

Normale prijs: € 139,00

Nu slechts: € 115,00

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

* Vereiste velden

Product Omschrijving

Beschrijving

100% polyester

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Coureur Nvt

Levertermijn

Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.