023 573 73 55

Welkom bij Pole Position

Sale

'Adult' Scuderia Ferrari S. Vettel Drivers Cap 2017

De officiële drivers cap van S. Vettel voor het seizoen 2017. Vettel rijdt ook dit jaar weer voor het Scuderia Ferrari F1 team. Op de cap loopt de Duitse vlag. Voor op de klep staat zijn handtekening en het Santander logo voorop gestickt. Aan de zijkant het Scuderia Ferrari logo en aan de achterzijde startnummer 5 van Vettel. De cap is geproduceerd door PUMA. De cap is voor volwassenen

Beschikbaarheid: In voorraad levering in 2-3 werkdagen

Normale prijs: € 34,95

Nu slechts: € 27,95

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

Product Omschrijving

Beschrijving

One size

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Coureur Sebastian Vettel

Levertermijn

Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.