023 573 73 55

Welkom bij Pole Position

Cooper T51 1:18

Cooper T51 #8 World Champion 1959
Groen met wit
1:18


Gelimiteerd tot 2000 stuks

Beschikbaarheid: uitverkocht

€ 229,00

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

Product Omschrijving

Beschrijving

Vroeger was Cooper dé naam in de Formule 1. In 1959 en 1960 werden ze wereldkampioen met de T51, gereden door Jack Brabham. De auto van Jack Brabham is nu in uiterste detaillering nagemaakt door Schuco.

Gelimiteerd tot 2000 stuks!!!

Om misverstanden te voorkomen, lees a.u.b. de informatie bij het tabblad 'Levertermijn'

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schaal 1:18
Fabrikant Schuco

Levertermijn

Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.