023 573 73 55

Welkom bij Pole Position

Forchino 'Tour of Duty'

Hand gemaakt
58x33x26cm

Beschikbaarheid: levering in 10-25 werkdagen

€ 189,00

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

Product Omschrijving

Beschrijving

Gustavo Lopez had zojuist zijn prive leger bij elkaar geroepen. Om klokslag 5 uur in de morgen gingen de alarmbellen af. "De vogel van de generaal is in gevaar" brulde de korporaal terwijl hij op een kauwgom aan het kauwen was. We moeten voorbij de gevarenlinie om de papegaai van de Generaal te redden die ontsnapt is uit zijn kooi. "Onze eer staat op het spel", liet hij duidelijk weten. We moeten dit arme dier redden uit de handen van deze gemene, harteloze idioten. Koste wat het kost! Zelfs al kost het ons leven is het belangrijkste om onze plicht te doen! Lang leve de natie! Reageerde iedereen in koor.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schaal Nee
Fabrikant Forchino
Coureur Nvt

Levertermijn

Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.