023 573 73 55

Welkom bij Pole Position

Sale

Mitsubishi Pajero 1:18

Mitsubishi Pajero

Wit

1:18

Beschikbaarheid: levering in 2-3 werkdagen

Normale prijs: € 92,50

Nu slechts: € 69,00

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

Product Omschrijving

Beschrijving

De Mitsubishi Pajero werd in 1973 geïntroduceerd op de Autosalon van Tokyo. Dit was een terreinwagen van Mitsubishi met ook nog recreatieve vaardigheden. Gemaakt door Autoart. **Model staat bij ons al enige tijd in de vitrine. Er zijn wat gebruikers sporen te zien**

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schaal 1:18
Fabrikant Autoart
Coureur Nvt

Levertermijn

Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.