023 573 73 55

Welkom bij Pole Position

1:18 Red Bull RB7, Max Verstappen Snow Demo Kitzbühel 14 Januari 2016

Diecast model

Beschikbaarheid: In voorraad levering in 2-3 werkdagen

€ 179,95

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

Product Omschrijving

Beschrijving

Op 14 januari 2016 gaf Max Verstappen een spectaculaire demonstratie op de skipiste van Kitzbühel in Oostenrijk. De auto was voorzien van een speciale livery en rondom de wielen zaten sneeuwkettingen. Minichamps gaat dit model gelimiteerd uitgeven.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schaal 1:18
Fabrikant Minichamps

Levertermijn

Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.