023 573 73 55

Welkom bij Pole Position

Storm Solar Black

Solar Black

Beschikbaarheid: levering in 5-10 werkdagen

€ 199,00

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

Product Omschrijving

Beschrijving

De STORM Solar is een high tech horloge met groene LED lampjes, die licht geven om de tijd te laten zien wanneer je de knop indrukt. De futuristische stijl; Solar is gemaakt van hoogwaardig geborsteld roestvrij staal, een datum functie en STORM's pusher guard. Waterbestendig tot 50 meter en verkrijgbaar in de uitvoeringen: slate, black, lazer blue en mirror.

Inclusief 2 jaar garantie.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Model Solar Black
Fabrikant Storm Watches
Extra - De band is van nikkelvrij staal.
- Horloge is een special edition met certificaat.
- Inclusief 2 jaar garantie.

Levertermijn

Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.