1:18 Max Verstappen Red Bull RB12 Tag Heuer No.33 Winner Spanish GP 2016 (Spark)

Diecast model

Beschikbaarheid: In voorraad levering in 2-3 werkdagen

€ 169,00

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

Product Omschrijving
Beschrijving
De Grand Prix van Spanje 2016 zal een race zijn welke de Nederlandse autosportfan nooit meer zal vergeten. Op deze historische dag behaalde Max Verstappen zijn allereerste Grand Prix overwinning in de Formule 1. Tijdens zijn debuut voor het Red Bull Racing F1 team. Hij is met zijn 18 jaar daarmee de jongste GP winnaar, de jongste podium finisher en de jongste rijder die aan de leiding heeft gereden van een GP. Dit model is de SPARK uitvoering
Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Schaal 1:18
Fabrikant Spark
Coureur Max Verstappen
Levertermijn
Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team
Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.