1:18 Red Bull RB12, Max Verstappen '3rd place Brazilian GP'

Resin model

Beschikbaarheid: In voorraad levering in 2-3 werkdagen

€ 199,00

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

Product Omschrijving
Beschrijving
De Braziliaanse GP van 2016 zal de geschiedenis boeken in gaan als de GP waarin Max Verstappen zijn naam als regenrijder aan de hele wereld bevestigde. Na een foutieve pitstop strategie waarin Max door verkeerd gekozen intermediates moest Max binnen komen voor full wets. Op een op het oog kansloze 16e plek kwam Max weer terug de baan op. Maar in enkele rondes werkte Max zich op naar een fantastische 3e plek. Gelimiteerd op 750 stuks wereldwijd!
Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Schaal 1:18
Fabrikant Minichamps
Coureur Max Verstappen
Levertermijn
Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team
Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.