1:8 Koenigsegg One:1

Koenigsegg One:1
Schaal 1:8
Limited editon: nummer 7 van de 30 wereldwijd, dit is de enige in Europa!

*Let op: door de kwaliteit en het gewicht van dit model sturen wij het niet op, het model is alleen af te halen bij ons in de winkel*
Prijs op aanvraag

Persoonlijk

Bereikbaar.

Ervaren.

Betrouwbaar.

Product Omschrijving
Beschrijving
Wat hebben we hier een bijzonder model, niet alleen de auto zelf, maar ook het schaalmodel is uiterst bijzonder! De auto waar we het over hebben? Dat is de Koenigsegg One:1, de ultieme Zweedse asfalt-vreter: ’s werelds eerste “megacar” met 1360 pk (een Megawatt aan vermogen), maar ook met 1360 kilo. Dit verklaart de naam, One:1 verwijst namelijk naar de pk-gewichtsverhouding van 1 op 1.
We hebben nog meer cijfers van de auto:
De One:1 trekt 2G in de bochten op straat legale cupbanden
· 610 kg neerwaartse druk bij 260 km/u dankzij actieve aerodynamica (de McLaren P1 heeft 600 kg downforce)
· Een chassis met active ride height en variabele veer-ratio’s
· 3G en GPS-controlled Predictive Active Chassis en Aero Track Mode
· Een 20% lichter carbon chassis en koets
· Geventileerde carbon racekuipjes met memory foam

Dat klinkt natuurlijk heel leuk, maar de auto ziet er ook leuk uit: de chique lijnen van de auto, gecombineerd met alle agressieve vleugeltjes zijn gewoon perfect.
In het echt zijn er maar 7 van gemaakt, in de kleuren grijs, donkerblauw, lichtblauw, carbon/roze, wit en dan deze Carbon met oranje/goud. Helaas is dit model vorig jaar total loss gereden op de beroemde Nürburgring waar Koenigsegg bezig was met een recordpoging,.
Dit schaalmodel, gemaakt door Fronti-Art, is tot in het kleinste detail nagemaakt: de motorkap kan omhoog, de deuren kunnen open op hun aparte manier (dihedrale synchro-helix scharnieren), de raampjes kunnen naar beneden en ga zo maar door. Dichter bij een ‘echte’ Koenigsegg bezitten kom je niet.

Het model zelf bestaat uit 1671 onderdelen. Zonder de display case en plateau weegt het model 8 kilogram en geldt de volgende afmeting: 535 X 250 X 145 mm. Alles erop en eraan weegt het hele pakket om en nabij de 24 kilo.

Dit model is nummer 7 van de 30, wij bezitten de enige in Europa!!!

Kijk voor meer informatie naar dit YouTube filmpje wat we gemaakt hebben:
https://www.youtube.com/watch?v=du1G0PkeoKw
Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
Schaal 1:8
Fabrikant FrontiArt
Coureur Nee
Levertermijn
Sinds 1997 is Pole Position actief als winkel en groothandel in Zandvoort. Echter, de webwinkel is ‘online’ vanaf juli 2013. Helaas is er nog geen integraal voorraadbeheer, waardoor het mogelijk is dat het artikel op het moment van uw aanschaf (en betaling) niet meer voorradig is. Wij streven ernaar om dan alsnog uw aankoop binnen 10 werkdagen uit te leveren. Lukt dit niet, dan retourneren wij in overleg het aankoopbedrag. Wij werken momenteel aan een voorraadkoppeling om dit in de toekomst te voorkomen. Overige informatie omtrent uw bestelling kunt u nalezen in onze algemene voorwaarden.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Het Pole Position Team
Meer weten?

Wilt u meer weten over dit of een ander artikel waar u op zoek naar bent? U kunt contact opnemen met één van onze gepassioneerde medewerkers. De winkel in Zandvoort is 364 dagen per jaar open, dus u kunt bijna altijd bellen! Een klein deel van het assortiment staat op de webshop, dus laat u informeren. Is het niet op voorraad?, dan is de kans groot dat wij het toch kunnen leveren. Pole Position heeft na 16 jaar een goed netwerk met leveranciers uit 10 landen.