Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over Pole Position

  Een unieke winkel in Zandvoort.

  Sinds 1997 is Pole Position hét adres voor een bijzonder en origineel verzamelobject of cadeau. De gezellige winkel midden in het centrum van Zandvoort is al jarenlang een betrouwbaar adres met ervaren en gepassioneerde medewerkers. Naast de nieuwe 'online' shop (met een klein deel van ons assortiment), is de winkel in Zandvoort 7 dagen per week geopend en kunt u ons 7 dagen per week bereiken op onze hotline 023-5737355.

  Foto van onze winkel

  Gelimiteerde en museale items.

  Heeft een ander het niet meer? Zoekt u iets unieks of exclusiefs als cadeau of voor de eigen collectie? Pole Position heeft een winkel en magazijn vol met (vintage) exclusieve collectors items en memorabilia die te maken hebben met 'wielen'. Slechts een klein deel van het uitgebreide assortiment staat in onze webwinkel. Een bezoek aan de winkel in Zandvoort is daarom aan te bevelen en zeker de moeite waard.

   
  Foto van onze winkel

   

  Vraag naar de ‘secret stockhouse’!

  Natuurlijk heeft Pole Position een mooie en goedgevulde winkel in de Kerkstraat. Je vindt hier altijd de nieuwste modellen, kleding en collectibles. Maar om een continue voorraad te garanderen hebben wij een grote opslag in een monumentaal pakhuis vlakbij onze winkel. Hier staat niet alleen onze voorraad uitgestald, maar ook veel grote objecten en tal van rariteiten die verwant zijn met auto’s en motoren. Op uw verzoek geven wij een persoonlijke rondleiding door ons rariteitenkabinet en vertellen u graag de historie en verhalen achter de verzamelstukken, welke veelal te koop zijn. De één wordt wild van een originele Indian motorfiets uit 1911 en de ander kan niet meer slapen van de Indy 500 helm van Arie Luyendijk (waar hij ooit de Indy 500 mee gewonnen heeft). Maar wanneer u maar iets met ‘wielen’ of zelfs vliegtuigen heeft, dan zal het u aanspreken en hopelijk verbazen. Deze ruimte is niet vrij toegankelijk. Dus wilt u een kijkje nemen? Vraag naar de ‘secret stockhouse’.

  Foto van onze winkel

  Waarom Zandvoort?

  Zandvoort is de autosporthoofdstad van Nederland en is internationaal bekend vanwege de legendarische F1- en autoraces en Pole Position verkoopt van alles dat dit gevoel doet versterken of herleven. Al omvat de autosport maar een klein deel van het assortiment, het DNA is hetzelfde. Wat wij hier eigenlijk mee willen zeggen, is dat wij ons goed kunnen identificeren met Zandvoort en het racegevoel dat het nog steeds uitademt. Pole Position zou zich daarom niet zo snel ergens anders thuis voelen. Bovendien is Zandvoort een van de populairste kustplaatsen van Nederland. Maar als u ons komt bezoeken dan zult u merken dat ons prachtige dorp meer te bieden heeft dan alleen circuit, zee en strand. Maak er een leuk dagje van en neem eens een kijkje in één van de vele unieke winkels in het centrum of verken het historische vissersdorp en de omliggende natuur. Uw verblijf verlengen kan natuurlijk altijd, er zijn vele leuke overnachtings accommodaties (vvvzandvoort.nl).